Food-Print Utrecht Region

Bijeenkomsten

3 oktober 2024
16:15 - 19:00
De Moestuin, Utrecht

Netwerk bijeenkomst Food-Print Utrecht Region ‘Utrecht 2025: Voedsel en Landbouw voor de Toekomst’

Graag nodigen we je uit om de  FPUR Netwerkbijeenkomst ‘Utrecht: 2050: Voedsel en Landbouw voor de Toekomst’ van donderdag 3 oktober 2024 alvast in je agenda te noteren.

Doe ook mee in dit netwerk dat de ambitie heeft om Utrecht de modelregio in de transitie naar een duurzame, gezonde, voedselomgeving te laten zijn. Laat je inspireren tot prikkelende ideeën en leg nieuwe contacten om samen een stap verder te zetten.

Programma
De landbouwvisie in Nederland richt zich op het creëren van een duurzaam, innovatief en circulair landbouwsysteem dat zowel ecologisch als economisch veerkrachtig is. De Provincie Utrecht werkt samen met verschillende stakeholders zoals boeren, wetenschappers en maatschappelijke organisaties, aan een transitie die gericht is op het verbeteren van de biodiversiteit, het verminderen van de uitstoot van broeikasgassen en het bevorderen van dierenwelzijn.

Ben je geïnteresseerd in de toekomst van onze landbouw en het platteland? Wil je meer weten over hoe we samen kunnen werken aan een duurzame, innovatieve en circulaire landbouw die goed is voor zowel de natuur als onze economie? Kom dan naar onze inspirerende bijeenkomst over de Nederlandse landbouw- en voedselvisie!

16:15   Start programma: Welkom en introductie FPUR
16.30   Drie sprekers
17:30   Discussie en call to action
17:40   Netwerkborrel tot 19.00 uur

Voor wie
Voor iedereen op het gebied van gezonde en duurzame voeding en voedselomgeving zoals restaurants, voedselproducenten, boeren, zorgorganisaties, maatschappelijke organisaties, onderwijsinstellingen, kennisorganisaties, ondernemers, ambtenaren en kunstenaars. Weet je iemand voor wie dit ook interessant kan zijn, stuur deze ‘save the date’ dan gerust door.

Aanmelden
Wil je je alvast aanmelden? Dat kan met door dit aanmeldformulier in te vullen.

Informatie
Kijk op onze website voor meer informatie over FPUR. Mocht je vragen hebben naar aanleiding van dit bericht of andere Food-Print Utrecht Region gerelateerde vragen, dan kan je contact opnemen met Hester Pruiksma (h.pruiksma@uu.nl 06-40931114).

We hopen je te ontmoeten op 3 oktober!

Kernteam Food-Print Utrecht Region:

Michiel Dijkman, EBU
Jacintha Merts, Gemeente Utrecht
Michiel Klompenhouwer, Rabobank Midden Nederland
René Kwant, Universiteit Utrecht
Margriet van Vianen, Provincie Utrecht
Jelle van der Weijde, ROM Utrecht