Food-Print Utrecht Region

Bijeenkomsten

6 oktober 2022
16:15 - 19:00
De Moestuin in Utrecht

Netwerk bijeenkomst Food-Print Utrecht Region ‘Voedseleducatie’

Graag nodigen we je uit om de komende FPUR Netwerkbijeenkomst op donderdag 6 oktober 2022 alvast in je agenda te noteren.

Doe ook mee in dit netwerk dat de ambitie heeft om Utrecht de modelregio in de transitie naar een duurzame, gezonde, voedselomgeving te laten zijn. Laat je inspireren tot prikkelende ideeën en leg nieuwe contacten om samen een stap verder te zetten.

Programma

16:15 Welkom en introductie FPUR
16:30 Voedseleducatie: 3 sprekers
17:15 Call to action en afsluiting
17:30 – 19:00 De middag wordt afgesloten met een netwerkborrel
Meer details rondom het programma volgen op een later moment.

Aanmelden

Wij hopen dat we je bij deze netwerkbijeenkomst mogen verwelkomen. Wil je je alvast aanmelden? Dat kan d.m.v. dit aanmeldformulier.

Voor wie?

Iedereen werkzaam op het gebied van gezonde en duurzame voeding en voedselomgeving zoals restaurants, voedselproducenten, boeren, zorg organisaties, maatschappelijke organisaties, onderwijsinstellingen, kennisorganisaties, ambtenaren en kunstenaars, is welkom!

Voedsel maakt de regio! Utrecht is de regio van Gezond Stedelijk Leven. Voedsel is daar onlosmakelijk mee verbonden. Doe ook mee in dit netwerk dat de ambitie heeft om Utrecht de modelregio in de transitie naar een duurzame, gezonde, voedselomgeving te laten zijn. Laat je inspireren tot prikkelende ideeën en leg nieuwe contacten om samen een stap verder te zetten.

Weet je iemand voor wie dit ook interessant is, stuur dan deze uitnodiging gerust door.

Informatie

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van dit bericht of over andere Food-Print Utrecht Region gerelateerde vragen dan kun je contact opnemen met Hester Pruiksma, h.pruiksma@uu.nl of 06-40931114

We hopen je te ontmoeten op 6 oktober!

De initiatiefnemers:

Irene Mommers, Diagnose Voeding & gezondheid
Jelle van der Weijde, ROM Utrecht Region
Karen Hitters, Gemeente Utrecht
Michiel Klompenhouwer, Rabobank Utrecht e.o.
René Kwant, Universiteit Utrecht
Margriet van Vianen, Provincie Utrecht

https://foodprint-utrecht.nl