Food-Print Utrecht Region

Bijeenkomsten

24 maart 2022
16:15 - 19:00
De Moestuin in Utrecht

FPUR Netwerkbijeenkomst

Voedsel maakt de regio! Utrecht is de regio van Gezond Stedelijk Leven. Voedsel is daar onlosmakelijk mee verbonden. Doe ook mee in dit netwerk dat de ambitie heeft om Utrecht de modelregio in de transitie naar een duurzame, gezonde, voedselomgeving te laten zijn. Laat je inspireren tot prikkelende ideeën en leg nieuwe contacten om samen een stap verder te zetten.

De volgende FPUR netwerkbijeenkomst zal plaatsvinden op donderdag 24 maart 2022. Reserveer deze datum alvast in je agenda, meer informatie volgt op een later moment.

Wil je je alvast aanmelden? Dan kan via deze link.

Voor wie?
Iedereen werkzaam op het gebied van gezonde en duurzame voeding en voedselomgeving zoals restaurants, voedselproducenten, boeren, zorg organisaties, maatschappelijke organisaties, onderwijsinstellingen, erfgoedorganisaties, kennisorganisaties, ambtenaren en kunstenaars, was welkom!

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van dit bericht of over andere Food-Print Utrecht Region gerelateerde zaken dan kun je contact opnemen met Hester Pruiksma, h.pruiksma@uu.nl of 06-40931114.

De initiatiefnemers:

Irene Mommers, Diagnose Voeding & gezondheid
Jelle van der Weijde, ROM Utrecht Region
Karen Hitters, Gemeente Utrecht
Petra Aben, Rabobank Utrecht e.o.
René Kwant, Universiteit Utrecht
Margriet van Vianen, Provincie Utrecht

https://foodprint-utrecht.nl