Food-Print Utrecht Region

Bijeenkomsten

25 maart 2021
15:45 - 19:00
Oranjerie de Moestuin, Utrecht

Save the date: 6de Bijeenkomst Food-Print Utrecht Region ‘Forten en Agrarisch Landschap’

Waarom Food-Print Utrecht Region?

Voedsel maakt de regio! Utrecht is de regio van Gezond Stedelijk Leven. Voedsel is daar onlosmakelijk mee verbonden. Doe ook mee in dit netwerk dat de ambitie heeft om Utrecht de modelregio in de transitie naar een duurzame, gezonde, stedelijke voedselomgeving te laten zijn. Een regio die voor huidige en toekomstige bewoners een aantrekkelijke woonomgeving biedt waarin de gezonde en duurzame keus vanzelfsprekend is.

De netwerkbijeenkomsten zijn deels inhoudelijk met inspirerende sprekers, waarna er tijdens een netwerkborrel gelegenheid is om contacten te leggen en samen een stap verder te zetten met ideeën of initiatieven. Ook koppelen we de resultaten van de vorige bijeenkomst terug. De bijeenkomsten zijn twee keer per jaar op de laatste donderdag van maart en de eerste donderdag van oktober (1 oktober 2020 ‘Voedsel in de zorg’).

Meer informatie over de inhoud van deze netwerkbijeenkomst op 25 maart 2021 volgt.

De initiatiefnemers:

Irene Mommers, Diagnose Voeding & gezondheid
Jelle van der Weijde, Economic Board Utrecht
Karen Hitters, Gemeente Utrecht
Petra Aben, Rabobank Utrecht e.o.
René Kwant, Universiteit Utrecht
Wilma Timmers, Provincie Utrecht

https://foodprint-utrecht.nl