Food-Print Utrecht Region

Bijeenkomsten

25 maart 2021
16:15 - 17:30
Online event

Save the date: Online bijeenkomst Food-Print Utrecht Region ‘Ergoed Voedt – Forten en Landschap’

Graag nodigen we je uit om de FPUR bijeenkomst alvast te noteren in je agenda.

De regio Utrecht produceert lokale voedselproducten, beschikt over een expertisecentrum op het gebied van de korte voedselketen en spant zich in om de Nieuwe Hollandse Waterlinie te laten erkennen als UNESCO werelderfgoed.

Deze 6de bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met Utrecht Food Freedom (UFF). UFF wil het cultureel erfgoed en het omringende landschap van de Nieuwe Hollandse Waterlinie inzetten ter bevordering van een duurzame en gezonde voedselcultuur in verstedelijkt gebied.  Met duurzame landbouw, korte keten, toerisme en natuur (biodiversiteit) kunnen cultureel erfgoed en historisch landschap worden ingezet voor  gezondheid van mens, dier en milieu.

Tijdens deze bijeenkomst vertellen we je graag meer over de verbinding tussen burger, boer, cultureel erfgoed, landschap en de leefomgeving. We zullen naast de presentaties de deelnemers ook online de mogelijkheid gaan geven voor netwerken. Alle ruimte dus voor Utrechtse ondernemers en initiatieven!

De details rondom het programma volgen op een later moment.

Aanmelden

Wij hopen dat we je bij deze netwerkbijeenkomst mogen verwelkomen. Je kunt je opgeven met het aanmeldformulier.

Voor wie?

Iedereen werkzaam op het gebied van gezonde en duurzame voeding en voedselomgeving zoals restaurants, voedselproducenten, boeren, zorgorganisaties, maatschappelijke organisaties, onderwijsinstellingen, erfgoedorganisaties, kennisorganisaties, ambtenaren en kunstenaars, is welkom!

Weet je iemand voor wie dit ook interessant is, stuur deze uitnodiging dan gerust door.

Informatie

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van dit bericht of over andere Food-Print Utrecht Region gerelateerde vragen dan kun je contact opnemen met Hester Pruiksma, h.pruiksma@uu.nl of 06-40931114

De initiatiefnemers:

Irene Mommers, Diagnose Voeding & gezondheid
Karen Hitters, Gemeente Utrecht
Petra Aben, Rabobank Utrecht e.o.
Jelle van der Weijde, ROM Utrecht Region
René Kwant, Universiteit Utrecht
Wilma Timmers, Provincie Utrecht

https://foodprint-utrecht.nl