Food-Print Utrecht Region

Bijeenkomsten

24 april 2018
16:30 - 18:15
./Utrecht (Dot Slash Utrecht)

Kick-off Food-Print Utrecht Region

Op 24 april 2018 vond de eerste bijeenkomst plaats van Food-Print Utrecht Region. Een nieuw netwerk dat de ambitie heeft om Utrecht de modelregio in de transitie naar een duurzame, gezonde, stedelijke voedselomgeving te laten zijn. Een regio die voor huidige en toekomstige bewoners een aantrekkelijke woonomgeving biedt waarin de gezonde en duurzame keus vanzelfsprekend is.

Bekijk een impressie van de bijeenkomst:

Programma

Naast inspirerende sprekers was er tijdens de netwerkborrel gelegenheid om contacten te leggen en samen een stap verder te komen met ideeën of initiatieven.

Sprekers:

  • Maartje Poelman, assistant professor Healthy Urban Living aan de Universiteit Utrecht.
  • Roos de Ridder van Stichting Voedwijs
  • Marleen Gillebaart, assistant professor binnen het Self-Regulation Lab aan de Universiteit Utrecht en Maaike Neys, projectmanager bij Stichting Samen is Niet Alleen (Maaike kon helaas niet aanwezig zijn, bekijk haar vlog)
  • Tamara de Weijer, huisarts en voorzitter van Vereniging Arts & Voeding

Voor wie?

Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor alle ondernemers en professionals op het gebied van gezond en duurzaam voedsel, voeding en/of voedselomgeving. Bijvoorbeeld restaurants en cateraars, voedselproducenten, boeren, zorgprofessionals, maatschappelijke organisaties, onderwijsinstellingen, kennis-organisaties, ambtenaren, kunstenaars.

Volgende bijeenkomst

Save the date: op 4 oktober 2018 vindt de tweede bijeenkomst plaats van Food-Print Utrecht Region met als thema: Korte Voedsel Keten.

Meer weten?

Neem contact op met voedsel@utrecht.nl.