Food-Print Utrecht Region

Bijeenkomsten

1 oktober 2020
15:45 - 19:00
Oranjerie de Moestuin, Utrecht

Save the date: 5de Bijeenkomst Food-Print Utrecht Region ‘Voedselomgeving: van beleidstafel naar keukentafel’

Waarom deze bijeenkomst?

Deze 5de netwerkbijeenkomst is het eerste podium om input te leveren voor de Voedselagenda van de Provincie Utrecht. De Voedselagenda heeft als uitgangspunt ‘gezond en duurzaam voedsel is de makkelijke keuze in Utrecht’ en sluit daarmee direct aan op de ambities van de gemeente Utrecht.

Tijdens deze bijeenkomst zullen de Provincie en de gemeente delen wat er zoal speelt in het opnieuw inrichten van de voedselomgeving, van beleid tot keukentafel. Aanwezigen hebben de mogelijkheid om ervaringen te delen en om de Voedselagenda mede te vullen met ideeën om tot die makkelijke keuze voor gezond en duurzaam voedsel op het bord te komen. Alle ruimte dus voor Utrechtse ondernemers en initiatieven!

Voor wie?

Iedereen werkzaam op het gebied van gezonde en duurzame voeding en voedselomgeving zoals restaurants, voedselproducenten, boeren, zorgprofessionals, maatschappelijke organisaties, onderwijsinstellingen, kennisorganisaties, ambtenaren en kunstenaars, is welkom!

Weet u iemand voor wie dit ook interessant is, stuurt u deze uitnodigingslink dan gerust door.

Practische informatie

Aanmelden

Reserveer nu alvast 1 oktober 2020 in de agenda! Het definitieve programma plaatsen we later op deze website. Wil je je alvast aanmelden? Dat kan: Aanmelden Food Print Utrecht Region – 1 oktober 2020

Heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met Hester Pruiksma, h.pruiksma@uu.nl of 06-40931114

Benieuwd naar onze events? Bekijk hier een impressie van de laatste bijeenkomst.

Graag tot ziens op 26 maart aanstaande.

De initiatiefnemers:

Irene Mommers, Diagnose Voeding & gezondheid
Jelle van der Weijde, Economic Board Utrecht
Karen Hitters, Gemeente Utrecht
Petra Aben, Rabobank Utrecht e.o.
René Kwant, Universiteit Utrecht
Wilma Timmers, Provincie Utrecht

https://foodprint-utrecht.nl