Food-Print Utrecht Region

Bijeenkomsten

1 oktober 2020
16:15 - 17:30
Online event

Save the date: 5de Bijeenkomst Food-Print Utrecht Region ‘Voedselomgeving: van beleidstafel naar keukentafel’

Gezien alle ontwikkelingen in de afgelopen maanden rondom het Covid-19 virus heeft de FPUR organisatie besloten om de bijeenkomst van 1 oktober als een online live event te presenteren, en niet zoals de afgelopen keren op locatie in Utrecht. We zullen naast de presentaties de deelnemers ook online ruimte geven voor netwerken.

Programma

Deze 5de netwerkbijeenkomst is het podium om input te leveren voor de Voedselagenda van de Provincie Utrecht. De Voedselagenda heeft als uitgangspunt ‘gezond en duurzaam voedsel is de makkelijke keuze in Utrecht’ en sluit daarmee direct aan op de ambities van de gemeente Utrecht.

Tijdens deze bijeenkomst zullen de Provincie en de gemeente delen wat er zoal speelt in het opnieuw inrichten van de voedselomgeving, van beleid tot keukentafel. Deelnemers hebben de mogelijkheid om ervaringen te delen en om de Voedselagenda’s mede te vullen met ideeën om tot die makkelijke keuze voor gezond en duurzaam voedsel op het bord te komen. Alle ruimte dus voor Utrechtse ondernemers en initiatieven!

Voor wie?

Iedereen werkzaam op het gebied van gezonde en duurzame voeding en voedselomgeving zoals restaurants, voedselproducenten, boeren, zorgprofessionals, maatschappelijke organisaties, onderwijsinstellingen, kennisorganisaties, ambtenaren en kunstenaars, is welkom!

Weet u iemand voor wie dit ook interessant is, stuurt u deze uitnodigingslink dan gerust door.

Practische informatie

  • Datum: 1 oktober 2020, 16.15-17.30 u
  • Online event

Aanmelden

Reserveer nu alvast 1 oktober 2020 in de agenda! Het definitieve programma plaatsen we op een later moment op deze website. Wilt u zich alvast aanmelden? Dat kan: Aanmelden Food Print Utrecht Region – 1 oktober 2020 

Wij hopen dat we u ook bij deze netwerkbijeenkomst mogen verwelkomen.

Heeft u ons afgelopen maart al laten weten dat u zich wilde registeren voor 1 oktober dan hoeft u uiteraard niet nogmaals het aanmeldformulier in te vullen, uw registratie is dan al verwerkt. Twijfelt u of u zich al heeft opgegeven, stuur ons dan even een berichtje.

Heeft u vragen over deze bijeenkomst of over andere Food-Print Utrecht Region gerelateerde vragen, dan kunt u contact opnemen met Hester Pruiksma, h.pruiksma@uu.nl of 06-40931114

Benieuwd naar onze events? Bekijk hier een impressie van de laatste bijeenkomst.

Graag tot ziens op 1 oktober aanstaande.

De initiatiefnemers:

Irene Mommers, Diagnose Voeding & gezondheid
Jelle van der Weijde, Economic Board Utrecht
Karen Hitters, Gemeente Utrecht
Petra Aben, Rabobank Utrecht e.o.
René Kwant, Universiteit Utrecht
Wilma Timmers, Provincie Utrecht

https://foodprint-utrecht.nl